Zpět na seznam produktů

Hrubá krupice

Hrubá krupice by neměla chybět ve spíži žádné kuchařky nebo kuchaře. Často ji objevíte v receptech na nejrůznější druhy těst. Přidává se do těsta na knedlíky, halušky, noky či lívance. Hrubou krupici si rozhodně napište na nákupní seznam!

1 kg
podle receptu

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1 449 kJ, 342 kcal (17 %*)
Tuky 1 g (1 %*)
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g (1 %*)
Sacharidy 72 g (28 %*)
- z toho cukry 1,9 g (2 %*)
Bílkoviny 10 g (20 %*)
Sůl 0 g (0 %*)
 
*RHP – referenční hodnota příjmu  

Návod k přípravě

Postupujte podle konkrétního receptu.
Krupici dopřejte čas, ať nabobtná
a nasaje tekuté ingredience.


Vyzkoušejte v některém z našich receptů

Studený jarní těstovinový salát
s hořčičnou zálivkou

Ukázat recept

Fleky zapečené
s houbami

Ukázat recept

Rajčatová polévka
s abecedou

Ukázat recept
Všechny recepty